Λίγα λόγια για την κ. Βανέσσα Γιοβάνη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα στις 2 Αυγούστου 1985. Σε ηλικία μόλις 4 ετών γνώρισε τον αθλητισμό και την γυμναστική μέσω του μπαλέτου όπου και ασχολήθηκε μέχρι και 8 ετών, ενώ παράλληλα σε ηλικία 7 ετών ασχολήθηκε με το TAEKWONDO. Το τελευταίο κέρδισε την καρδιά της όπου το εξασκεί και σαν επάγγελμα μέχρι και σήμερα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με ειδίκευση TAEKWONDO και Πάλη και είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την IDF ISRAEL DEFENSE FORCES.

 

Μετράει στο ενεργητικό της πολλές μεγάλες διακρίσεις και κάποιες από αυτές είναι οι  εξής:

  • Είναι κάτοχος 4 DAN στο TAEKWONDO και 2 DAN στο KRAV MAGA. 
  • Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών 1995-2002. 
  • Μέλος της Εθνικής Ομάδας επί σειρά ετών. 
  • Βαλκανιονίκης.
  • 9η Παγκόσμια θέση 2001.
  • Μέλος επίλεκτης Ομάδας Κεντρικής Ελλάδος.
  • 3η σε Παγκόσμιο Τουρνουά στην Τουρκία και με πολλές άλλες διακρίσεις στο χώρο.

 Έπειτα από δεκάχρονη και πλέον εμπειρία στον προπονητικό τομέα με δικιά της σχολή στην Αθήνα Α.Σ ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ, επιστρέφει στην πόλη της Λάρισας από όπου και ξεκίνησε ως αθλήτρια, για να ενώσει τις δυνάμεις της με τον αδερφό της, καταξιωμένο αθλητή - προπονητή, Συμεών Γιοβάνη, αναγνωρισμένος επίσης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την IDF ISRAEL DEFENSE FORCES. όπου και ο ίδιος βρίσκεται στη σχολή πολεμικών τεχνών και αθλημάτων στον Βόλο με το όνομα 360 ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες σχολές πολεμικών τεχνών στη Θεσσαλία, τον Α.Σ 360ο ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ με στόχο και σκοπό την διάδοση των ολυμπιακών και μη αθλημάτων - πολεμικών τεχνών και συστημάτων αυτοπροστασίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου